Celebrating the Swedish way

En fantastiskt rolig Formex-mässa är avslutad och vår nya kollektion Celebrating the Swedish way fick precis ett så fint mottagande som vi hade hoppats på. Jul, påsk, midsommar och kräftkalas i en och samma kollektion tycker många med oss är en strålande idé.

Med Celebrating the Swedish way fortsätter vi uppdraget med att föra det textila arvet vidare. Med ljuvliga vintagebroderier visar vi världen vilka kalas och traditioner vi tycker om och firar i Sverige. Vi har samlat gamla broderier som visar de mest uppskattade festerna och högtiderna och sammanfogat de textila skatterna till en färgstark cocktail av de svenska kalasen.

Medans vi sitter här och pustar ut jobbar brickfabriken i Småland för fullt med vår kollektion. Snart sprids våra nya brickor och glasunderlägg till en massa fina butiker. Förhoppningsvis en butik nära dig.

I väntan på leveransen från Småland åker vi till Paris för att inspireras och se om mässan Maison et Objets kan vara någonting för oss och vårt nordiska textila formspråk så småningom.

A bientôt!

Fotograf Ester Sorri

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.