Kreativ workshop med systrarna Brusewitz

Välkommen att delta i en rolig workshop där vi visar hur du på många olika sätt kan skapa nytt av dina gamla textila skatter. Vi bjuder på inspiration, nya idéer, goda råd och förhoppningsvis ger workshopen dig mod och lust att fortsätta skapa på egen hand.

Titta i skåp och lådor och leta fram gamla kökshanddukar, broderier, spetsar, band, örngott, tyglappar och andra textilier du gillar. Om du inte har egna skatter eller om du behöver komplettera så kommer det finnas fina textilier till försäljning på plats.

När: lördagen den 26 april klockan 10.00-17.00

Var: Midsommargårdens retrolokaler på Telefonplan

Pris: 595 kronor

Vi bjuder på smarrigt eftermiddagsfika och frukt. Lunch kan du antingen ta med eller så går du ut och äter på någon av restaurangerna i närheten.

Du behöver inte vara sömnadsproffs för att delta, men vi räknar med att du vet hur en symaskin funkar. Du som har gått kurs med oss förut är förstås också välkommen. Vi kommer visa idéer och modeller som passar för både nybörjare och mer vana återbrukare.

Mejla oss på info@brusewitzdesign.com om du vill vara med. Max antal deltagare är 12 så det är först till kvarn som gäller.

Workshopen anordnas i samarbete med Föreningen Midsommargården

Välkommen!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.